Is uw vraag nog niet beantwoord? Stuur een e-mail naar [email protected].

Bestellen

Ga naar de Bestel-pagina op de website van de desbetreffende cadeaukaart, selecteer het gewenste saldo en klik op ‘Toevoegen’. Kies eventueel een envelop en vul uw gegevens in. Controleer uw bestelling en klik op ‘Afrekenen’. Betaal om uw bestelling af te ronden.

Nee, het is niet mogelijk om cadeaukaart van Cardflow in winkels te kopen. De cadeaukaarten zijn online te bestellen.

De cadeaukaarten van Cardflow zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro tot 150 euro.

Als u op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling plaatst wordt uw bestelling dezelfde werkdag verstuurd met PostNL. Afhankelijk van PostNL wordt uw bestelling meestal binnen enkele dagen bezorgd. Wij zijn volledig afhankelijk van PostNL.

U kunt op onze websites afrekenen met iDEAL. Bedrijven kunnen ook een bestelling plaatsen op factuur.

Saldo

Controleer het saldo van uw cadeaukaart op de pagina Check saldo door uw kaartnummer (aan de achterzijde van de cadeaukaart) in te vullen.

Controleer of u de juiste code heb ingevuld. Lukt het alsnog niet? Neem contact op via [email protected].

Nee, dit is niet mogelijk. Als het saldo op uw cadeaukaart is besteed kunt u deze niet opnieuw opwaarderen.

Besteden

De cadeaukaart is te besteden bij fysieke winkels, restaurants en activiteiten in de stad van de desbetreffende cadeaukaart.

Ja, cadeaukaart van Cardflow zijn in delen te besteden. U bent niet verplicht om het saldo in één keer te besteden.

Ja, het is mogelijk om cadeaukaarten van Cardflow ook online te besteden bij een selectie webshops.

De cadeaukaart is alleen te besteden bij lokale ondernemers. Hierdoor steunen wij lokale ondernemers. Ketens zijn daarom uitgesloten van deelname. Een uitzondering is lokale franchise-ondernemers.

Geldigheid

De cadeaukaarten van Cardflow hebben een geldigheid van 2 jaar vanaf de aankoopdatum.

U kunt de vervaldatum van uw cadeaukaart controleren op de pagina Check saldo met het kaartnummer op de achterzijde van de cadeaukaart.

Dit is van toepassing als u online een bestelling heeft geplaatst. Een dag nadat uw bestelling is verzonden ontvangt u een nieuwe e-mail met een activatielink. Hiermee activeert u de cadeaukaart(en) van uw bestelling. Deze beveiliging zorgt ervoor dat de cadeaukaarten geen waarde hebben tot u ze heeft ontvangen. Het is daarom belangrijk de cadeaukaart(en) pas te activeren wanneer uw bestelling is bezorgd.

Controleer uw saldo op de pagina Check saldo. Is uw cadeaukaart nog steeds inactief? Neem contact op via [email protected].

Een cadeaukaart van Cardflow waarvan de geldigheid is verlopen kan niet worden verlengd.

Overige

Zodra u met een cadeaukaart van Cardflow heeft afgerekend bij een deelnemend bedrijf gelden de voorwaarden van de desbetreffende locatie. Elk bedrijf heeft zijn eigen voorwaarden, dus neem hiervoor contact op met het bedrijf in kwestie. Het is mogelijk dat u een product alleen kunt ruilen of retourneren in ruil voor een cadeaubon van de desbetreffende winkel.

Het is niet mogelijk om de cadeaukaart te besteden voor geld, kansspelen, tabak, postzegels of cadeaukaarten. Bedrijven hebben het recht om de cadeaukaart te weigeren als betaalmiddel voor dit soort producten.

Het saldo van cadeaukaarten van Cardflow wordt beheerd door een stichting derdengelden. Hierdoor is er een saldogarantie voor zowel consumenten als bedrijven.

Zakelijk

U kunt online een bestelling plaatsen op de website van de desbetreffende cadeaukaart en ontvangt direct een e-mail met een factuur. Bestellen op factuur is ook mogelijk.

Ja, dit is mogelijk bij grote zakelijke bestellingen. Zo kun u de insteekhoes personaliseren met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst voor uw medewerkers.

Een zakelijke bestelling wordt door PostNL of door ons zelf bezorgd, afhankelijk van de bestelling en het bezorgadres.

Ja, wij kunnen een bestelling versturen naar verschillende adressen. Wij hebben ervaring met bestellingen met duizenden cadeaukaarten die wij opwaarderen, inpakken en als PostNL partijenpost versturen naar duizenden verschillende adressen.